Concept

Oamenii inspiră este un concept menit să marcheze abordări, decizii, performanțe ale oamenilor de pretutindeni, din domenii diverse, precum: agricultură, artă, cercetare, cultură, educație, gastronomie, industrie, sănătate, servicii și sport.

De asemenea, conceptul se străduiește să construiască o punte intre copii, tineri și adulți, deopotrivă, și oameni care au lăsat o amprentă semnificativă de-a lungul carierei lor. Această clasificare include și oameni model, care se identifică prin activități demne de prestigiu.

Activitățile conceptului includ: organizare de evenimente în diverse domenii, precum: agricultură, artă, cercetare, educație, cultură, gastronomie, sănătate, servicii, sport. Angrenarea în activități de voluntariat a copiilor și tinerilor cu scopul de a dezvolta și îmbunătății creativitatea și spiritul practic al acestora.

Activitatea de voluntariat conferă experiențe vaste, datorită cărora puteți să vă lărgiți aria de cunoaștere în diverse domenii, să vă consolidați aptitudinile din sfera organizatorică, cea de cooperare și de învățare, deopotrivă.

Evenimentele generate de oamenii inspiră sunt de natură să vă aducă o multitudine de beneficii prin acces la informație, la cultură, la mediul sportiv, academic, industrial, sanitar, artistic, și la oameni.

Abordăm diverse teme de interes, care se derulează precum un evantai, tocmai din dorința de a putea discerne, alege.

Realizarea materialelor cu si despre oameni care inspira: articole, editoriale, interviuri, reportaje și documentare de scurt metraj.

Generarea de programe menite sa dezvolte o comunitate privilegiată, datorită rețelei de cunoaștere, fără frontiere.

Parteneriate cu artiști, sportivi, companii, entități, oameni, care să contribuie prin aportul lor la evenimentele și programele dezvoltate de ”oamenii inspiră”.

Activități de cercetare în diverse domenii, pentru identificarea valorilor ce merită abordate și a îmbunătățirii conexiunilor dintre oameni.

Realizarea de campanii de conștientizare, de educare pentru a genera disciplină și determinare în rândul tinerilor.

Conceptul este menit, de asemenea, să dezvolte un mod liber de acțiune al oamenilor, prin capacitatea de a fi eficienți oriunde s-ar afla, prin aptitudinile pe care le posedă, datorita deprinderilor și a capacității acestora.

Angrenarea de parteneri media, instituții educaționale, companii, fundații, cu care rezonează conceptul pentru a realiza o comunitate integrată, cu scopul de a dobândi și a împărtăși valori către oameni.